Официален блог на WebEKM EKM очаквайте сайта онлайн скоро.

Download Free Templates http://bigtheme.net/ free full Wordpress, Joomla, Mgento - premium themes.

Werkwijze

Om leer goed te kunnen herkleuren is het van belang om een aantal zaken van tevoren nauwkeurig uit te voeren:

* De levensduur van de hechting van de verf op het leer wordt bepaald door reiniging van het leer. Voor verschillende soorten leder worden diverse reinigingsproducten gebruikt.
* Bij zware vervuiling van het leer worden meubels gedémonteerd en worden de lederen hoezen machinaal, chemisch gereinigd.
* Na montage van het leer op het meubelstuk, wordt er tot herkleuring overgegaan.

Alleen op deze manier hebben we een optimale hechting voor de lederverf. Bij meubels waarvan het leer nog niet is verouderd en slechts licht vervuild, kunnen we volstaan door handmatig te reinigen met onze reinigingsproducten.

WERKEN OP LOCATIE
Speciale meubelstukken en/of designmeubelen worden door ons opgehaald, in onze werkplaats behandeld en later weer thuis bezorgd. Bij werkzaamheden voor vliegtuigen, schepen of voertuigen werken wij ook op locatie.

Andere locaties waar wij werken zijn, sauna's, vergaderzalen, hotels en meerdere plaatsen waar veel leren meubels te vinden zijn. Door de specifieke manier van werken, kunnen na afloop van onze werkzaamheden de meubels direct weer worden gebruikt.

VLIEGTUIGEN
Het interieur van een vliegtuig is als een visitekaartje; het is de eerste indruk van de maatschappij waarmee gevlogen word. Bovendien is in deze bedrijfstak, waar door de moordende concurrentie de prijzen enorm onder druk staan, kostenbesparing van groot belang. Door herkleuring van het leer, in plaats van vervanging van stoelhoezen, wordt stevig geld bespaard. Wij proberen ons steeds aan te passen om onze werkzaamheden ter plaatse uit te voeren, op momenten dat vliegtuigen voor onderhoud of inspectie aan de grond staan.

Onlain bookmaker bet365.com - the best bokie

Vliegtuigen

Het interieur van een vliegtuig is als een visitekaartje; het is de eerste indruk van de maatschappij waarmee gevlogen word. Bovendien is in deze bedrijfstak, waar door de moordende concurrentie de prijzen enorm onder druk staan, kostenbesparing van groot belang. Door herkleuring van het leer, in plaats van vervanging van stoelhoezen, wordt stevig geld bespaard. Wij proberen ons steeds aan te passen om onze werkzaamheden uit te voeren, op momenten dat vliegtuigen voor onderhoud of inspectie aan de grond staan.

Specifieke kenmerken

Afgestemde werkplanning
Overeengekomen plan van aanpak
Reiniging  en reparatie voorbewerking
Renovatie van het lederen interieur