Официален блог на WebEKM EKM очаквайте сайта онлайн скоро.

Download Free Templates http://bigtheme.net/ free full Wordpress, Joomla, Mgento - premium themes.

Over ons

Leathersupport bestaat sinds januari 1993 en is ontstaan vanuit de automobielbranche. Het repareren en restaureren van interieurs van automobielen behoorde tot de voornaamste werkzaamheden. In die tijd werkten wij al veel met leer.

Door de jaren heen zijn wij ons steeds meer gaan toeleggen op leerrenovatie en in het bijzonder op het herkleuren van leder voor designmeubelen en interieurs van voer-, vaar- en vliegtuigen. Door deze specialisatie hebben wij een enorme ervaring opgedaan, wat ten goede komt aan onze huidige en toekomstige klanten.

Onlain bookmaker bet365.com - the best bokie

Vliegtuigen

Het interieur van een vliegtuig is als een visitekaartje; het is de eerste indruk van de maatschappij waarmee gevlogen word. Bovendien is in deze bedrijfstak, waar door de moordende concurrentie de prijzen enorm onder druk staan, kostenbesparing van groot belang. Door herkleuring van het leer, in plaats van vervanging van stoelhoezen, wordt stevig geld bespaard. Wij proberen ons steeds aan te passen om onze werkzaamheden uit te voeren, op momenten dat vliegtuigen voor onderhoud of inspectie aan de grond staan.

Specifieke kenmerken

Afgestemde werkplanning
Overeengekomen plan van aanpak
Reiniging  en reparatie voorbewerking
Renovatie van het lederen interieur