Официален блог на WebEKM EKM очаквайте сайта онлайн скоро.

Download Free Templates http://bigtheme.net/ free full Wordpress, Joomla, Mgento - premium themes.

Lederrenovatie

Wij adviseren onze klanten uitgebreid als het gaat om reparaties of andere herstellingen bij lederen meubels. Bij beschadigingen door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen, krassen of zelfs brandgaatjes, kunnen wij het leer vaak onzichtbaar herstellen.

Vertoont het leer echter slijtageplekken of scheuren door ouderdom dan adviseren wij om op die plaatsen het leer gedeeltelijk te vervangen. Ook dit kan door ons worden uitgevoerd. Na vervanging van het leer wordt er tot herkleuring overgegaan. Het uiteindelijke resultaat is een nieuwe uitstraling en een grote kostenbesparing.

HERKLEUREN
Het herkleuren van leer is onze belangrijkste bezigheid. Het verven van leer wordt, ondanks de ontwikkeling ervan, nog vaak gezien als toverij of iets waarvan men nog steeds niet weet dat het mogelijk is. In het verleden is er een verkeerd beeld ontstaan doordat er vaak met slechte producten werd gewerkt, door lieden die "snel geld" wilden verdienen.

Herkleuring blijft een zeer specialistisch werk, dat nauwkeurig en vakkundig moet worden uitgevoerd, met speciale kwaliteitsprodukten. Alleen dan kan er een goed en langdurig resultaat worden verkregen. In bijzondere gevallen is het ook mogelijk om leer een andere kleur te geven. Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren.

VERVANGEN
Naast het gedeeltelijk vervangen van versleten stukken leer in meubels, komt het regelmatig voor dat men meubelstukken aanbiedt welke door ons geheel van nieuw leer worden voorzien. Ook meubels met stoffen bekleding kunnen door ons met leder worden bekleed. Omdat wij rechtstreeks leer betrekken zonder tussenhandel, kunnen wij deze, door ons uitgevoerde werkzaamheden, scherp aanbieden. Het gaat dan veelal om designmeubelen of andere speciale meubelstukken.

Onlain bookmaker bet365.com - the best bokie

Vliegtuigen

Het interieur van een vliegtuig is als een visitekaartje; het is de eerste indruk van de maatschappij waarmee gevlogen word. Bovendien is in deze bedrijfstak, waar door de moordende concurrentie de prijzen enorm onder druk staan, kostenbesparing van groot belang. Door herkleuring van het leer, in plaats van vervanging van stoelhoezen, wordt stevig geld bespaard. Wij proberen ons steeds aan te passen om onze werkzaamheden uit te voeren, op momenten dat vliegtuigen voor onderhoud of inspectie aan de grond staan.

Specifieke kenmerken

Afgestemde werkplanning
Overeengekomen plan van aanpak
Reiniging  en reparatie voorbewerking
Renovatie van het lederen interieur