Kenmerk

Leathersupport is in staat uw lederen interieur volledig te reinigen en te renoveren, zodat de levensduur van uw interieur aanmerkelijk wordt verlengd. Dit wordt nog verder verbeterd door regelmatig onderhoud, waarvoor wij passende oplossingen bieden. Kwaliteit, vakmanschap en hoogwaardige producten staan hoog in het vaandel.

Welkom

vliegtuiginterieurLeathersupport is dé partner op het gebied van leerrenovatie of lederrenovatie. Wij houden ons bezig met:

♦ Herkleuren van leder
♦ Lederreparatie en vervanging
♦ Verkoop van leerverf t.b.v. leerreparatie

VAKWERK:  Leathersupport levert uitsluitend vakwerk. Wanneer wij een interieurreparatie verzorgen wordt de herkleuring vooraf gegaan door een lederreiniging.

Naast leerrenovatie van waardevolle meubelen zijn wij gespecialiseerd in stoelreparatie of stoelrenovatie met betrekking tot autoleder, vliegtuigleder (vliegtuigstoel) of het bootinterieur van uw vaartuig.

Neem voor meer informatie over leerreiniging, herkleuring of vervanging van uw analineleer, autoleer, vliegtuigleer of vaartuigleer dus snel contact op met  Leathersupport!

Vliegtuigen

Het interieur van een vliegtuig is als een visitekaartje; het is de eerste indruk van de maatschappij waarmee gevlogen word. Bovendien is in deze bedrijfstak, waar door de moordende concurrentie de prijzen enorm onder druk staan, kostenbesparing van groot belang. Door herkleuring van het leer, in plaats van vervanging van stoelhoezen, wordt stevig geld bespaard. Wij proberen ons steeds aan te passen om onze werkzaamheden uit te voeren, op momenten dat vliegtuigen voor onderhoud of inspectie aan de grond staan.

Specifieke kenmerken

Afgestemde werkplanning
Overeengekomen plan van aanpak
Reiniging  en reparatie voorbewerking
Renovatie van het lederen interieur